browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

‘Steun van de fans hield me overeind’

Posted by on 4 februari 2012

LONDEN – Fernando Torres maakt moeilijke tijden door bij Chelsea. De Spaanse spits die na zijn overgang van Liverpool in Londen amper heeft kunnen imponeren, is erop gebrand iets terugdoen voor de onvoorwaardelijke steun van de Chelsea-fans.

”Aan het begin van het seizoen beleefde ik de moeilijkste periode in mijn voetballeven. Ik zat lange tijd op de bank, iets dat ik niet eerder had meegemaakt. Het enige dat me overeind hield, was de steun van de mensen op de tribune”, zei de Spanjaard vrijdag.

Torres ging een jaar geleden voor een vermogen van Liverpool naar Chelsea. De transfersom van 50 miljoen pond (ruim 60 miljoen euro) heeft hij nog geen moment kunnen waarmaken.

”Soms hoef je weinig te doen voor erkenning, in mijn geval moet ik harder werken dan ooit. Ik krijg momenteel weinig krediet, maar ik blijf er op een nette manier hard aan werken. Elke dag.”

ZIE OOK


Del Bosque: EK in gevaar voor Torres

Villas-Boas houdt vertrouwen in Torres

Torres scoort en krijgt rood bij Chelsea

Chelsea vraagt Torres om uitleg

Torres: Het zal weer een lang seizoen worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge